Smuk suppe med skøn smag. Her har du opskriften der luner en kold efterårsaften.

Sådan gør du

  • 1 Skyl rødbeder og kartoflerne, skræl dem og skær dem i mindre stykker.
  • 2 Kom olie i en gryde og varm gryden op.
  • 3 Svits rødbeder og kartofler.
  • 4 Pil løg og hvidløg og hak dem fint.
  • 5 Kom løg og hvidløg i gryden og svits videre.
  • 6 Tilsæt fond og laurbærblad.
  • 7 Lad retten småkoge i ca. 20-30 minutter.
  • 8 Skyl citronerne.
  • 9 Riv citronskallen på den fine side af rivejernet.
  • 10 Tilsæt citronskal og citronsaft til retten.
  • 11 Blend suppen med en stavblender når rødbeder og kartoflerne er møre.
  • 12 Smag til med salt, peber, lakrids, spidskommen og revet peberrod.
  • 13 Server i skåle.
  • 14 Kom creme fraiche på toppen.
  • 15 Spis ristet fuldkornsbrød til.
  • 16 Server godt 20 % til hvert barn og knap 30 % til hver voksen.
  • {{recipeDoneText}} Rødbedesuppe

Opskriften er udviklet af