Energiinformation

  • Energi pr. person 2681 KJ
  • Energi pr. person 638 Kcal
  • Protein 37 %
  • Kulhydrat 26 %
  • Fedt 37 %

Sådan gør du

  • 1 Kog nudlerne næsten færdige i ca 3 min og køl dem hurtigt af med koldt vand. Kom olien over, så de ikke tørre ud. Sæt til dem på køl.
  • 2 Rør marinaden sammen.
  • 3 Vask, skrælle og skær squash, rødløg og peberfrugter ud i mindre stykker. Pil og finhak hvidløg og chilli.
  • 4 Varm wok'en op. Kom halvdelen af olie i og steg hurtigt kylling, hvidløg og chilli, indtil kyllingen er færdigstegt. Kom den stegte kylling op i marinaden og sæt til side.  
  • 5 Varm wok'en op igen, kom den sidste olie i. Steg hurtigt squash, rødløg og peber-frugt, indtil de har fået lidt farve. 
  • 6 Kom så de kolde nudler i. Rør hele tiden. Når nudlerne er blevet varme, kom kylling-marinaden i og vend det hele rundt, indtil det hele er varmt. 
  • 7 Lige inden servering drysses med hakket forårsløg og frisk koriander. Velbekomme!
  • {{recipeDoneText}} Wok på grill

Opskriften er udviklet af