Oksetyndsteg med bagte jordskokker og svampe

Sådan gør du

  • 1 Rids fedtkanten og brun tyndsteg på begge sider på en pande.
  • 2 Overhæld jordskokkerne med kogende vand og vask dem med en neglebørste.
  • 3 Skær champignon i halve, jordskokker i grove tern og skalotteløg i skiver.
  • 4 Rist jordskokker, champignon, skalotteløg og kartofler i olivenolie på en pande med frisk timian.
  • 5 Krydr med salt og peber.
  • 6 Læg grøntsagerne i en bradepande med kødet ovenpå og steg det ca. 25 min. ved 180°.
  • 7 Lad kødet trække et lunt sted ca. 15 min.
  • 8 Stil fadet med grøntsagerne tilbage i ovnen, hvis de ikke er helt møre.
  • 9 Skær rødbederne i små tern og kom dem på panden.
  • 10 Tilsæt honning og balsamico og lad det koge lidt ind.
  • 11 Hæld rødvin og fond på og lad det simre til rødbederne er møre.
  • 12 Smag saucen til og jævn den med majsstivelse udrørt i koldt vand.
  • 13 Pisk smørret i.
  • {{recipeDoneText}} Oksetyndsteg med bagte jordskokker og svampe

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier