Frikadeller med revet gulerod opskrifter
Marinerede grøntsager
20 min.
Linsesalat med Le Puy-linser
30 min.
Hvidkålssalat med hjemmelavet dressing
10 min.
Hvedekernesalat
10 min.
Pastasalat med kylling
30 min.
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Gylden suppe med ingefær (Lisbeth Tordendahl)
40 min.
Culotte med flødekartofler og ovnbagte tomater
Spaghetti med kalv i hvidvin, tomat og Karl Johan svampe
1 t, 30 min.
Krydret grøn linsesuppe
30 min.
Rød linsesuppe med creme fraiche og basilikum
40 min.
Fyldte courgetter
45 min.
Syltede rødbeder
1 t, 30 min.
Fransk kartoffelgratin
20 min.
Asiatisk nudelsalat
25 min.
Stegte nudler med oksekød og grønt
30 min.
Wok på grill
Hurtigt krydret øko brød til mad
Hønsekødssuppe
2 t, 30 min.
Nordisk rygeostrumba-salat
Skinke Flanksteak og coleslaw i baguette
45 min.
Mexicansk lasagne med tortillapandekager
Lobescoves med kødtern og rodfrugter
45 min.
Daube på svinebov