Franske hovedretter opskrifter
Chili con carne med chokolade og øl
30 min.
Frikadeller med spidskål og sauce
30 min.
Fransk/belgisk julekage Bûche de Noël
Croque monsieur
Wraps med lam og avocadodip
Krydret kylling med rodfrugter
50 min.
Klassisk Coq au vin
1 t, 15 min.
Coq au vin med bacon, champignon og krydderier
1 t, 30 min.
Forloren hare med bacon
Millionbøf med kartoffelmos
1 t
Claus Holms kyllingebryst med pommes frites
30 min.
Indisk gryde med planteboller
Gulerødder a la paysanne
20 min.
Tomatsuppe
Tarte Flambée - Flammkuchen
1 t, 30 min.
Asiatiske kødboller vendt i sticky sauce med ris og forårsløg
1 t
Braiseret kylling med hyldeblomst
Stegt fladfisk med nye kartofler i urtesmør
Cassoulet af havkat og jomfruhummer
Daube på svinebov
Pariserbøf med rodfrugttern
Linguini i cremet svampesauce
Mac’n cheese med blomkål og forårsløg
Laks med tomat og mandler