Fed brun sovs opskrifter
Gourministeriet
Pizza med skinke og champignon
1 t, 30 min.
Krondyrmørbrad med friske krydderurter
30 min.
Bøfsandwich med et påsketwist
30 min.
Æbleflæsk med tranebær og mandler
25 min.
Hurtig: Spaghetti bolognese
15 min.
Skorzonerrødder i brun farin og stjernanis
10 min.
Saftig andesteg med sovs og stykker af sød kartoffel
4 t
Medisterpølse i ovn med sovs, spidskål og gulerødder
30 min.
Lammesauté i bearnaise - med kål og tomater
15 min.
Spicy gullash
30 min.
Julesovs
3 t
Tournedos med hjemmelavet brun sovs
30 min.
Pølseret med bacon i tomat/barbecue sauce
30 min.
Suppe med æble og svampe
20 min.
Stegt andebryst med papadum
30 min.
Claus Holms brunede kartofler med hasselnødder og honning
15 min.
Efterårsbøf med øl og kartoffel
Chokoladefondant med blødende hjerte
1 t, 30 min.
Hasselbagt squash med brunet smør og parmesan
20 min.
Stegt flæsk med porrer og knoldselleri
15 min.
Fish and chips a la Holm
30 min.
Sesamstegt kyllingefilet med sprød grønkålssalat
15 min.
Pandestegt mørbrad i strimler med gule ris og grøntsager
15 min.
Gullash på panden med rødbede og mørk øl
20 min.