Karamelliseret rødløgschutney

Du kan bruge chutneyen til mange ting, særligt er den god til rødt kød, både varmt og koldt, samt krydrede pølser og ost.

Sådan gør du

  • 1 Skræl løgene, og skær dem i tynde både. Skræl og pres hvidløgene.
  • 2 Varm olien op i en sauterpande, og steg rødløgene lidt ad gangen med lidt af sukkeret. Rør ofte i løgene, de er klar, når de begynder at karamellisere, ca. 20 min.
  • 3 Når alle løgene er stegt af, tilsættes resten af sukkeret/en smule mere sukker, timian, balsamico, citronsaft, og bring det i kog.
  • 4 Skru ned for varmen, og lad det simre under låg i ca. 20 min. Chutneyen er klar, når saften tykner.
  • 5 Kom chutneyen på glas.
  • {{recipeDoneText}} Karamelliseret rødløgschutney

Opskriften er udviklet af