Farseret skinkeinderlaar stegte aebler bouillonkartofler sauce calvados opskrifter

Æbleflæsk af svinebryst, stegestykke
30 min.
Nøddepostej (Karina Schramm)
1 t, 30 min.
Øko enebær, stegte løg og julesalat med rygeost
Asiatiske kødboller vendt i sticky sauce med ris og forårsløg
1 t
Braiseret kylling med hyldeblomst
Stegt fladfisk med nye kartofler i urtesmør
Pariserbøf med rodfrugttern
Rosmarinstegt nakkefilet
1 t, 30 min.
Medisterpølse
1 t
Stegt flæsk med løgsauce
Små kyllingeboller i karry med ris
40 min.
Lasagne med svampe og grønne linser
Mac’n cheese med blomkål og forårsløg
Cæsarsalat med kalvetern
30 min.
Poke Bowl med Dansk Kalv wienerschnitzel
30 min.
Hvide asparges med hollandaise og rejer
40 min.
Lynstegt marineret lever
Torsk i estragon
30 min.
Entrecôte med cognacsauce
10 min.
Helstegt oksemørbrad med svampefyld
1 t
Cassoulet
3 t
3 x sauce
30 min.
Kartoffelfad med skinke og løg
1 t
Pizza bianco
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495