Dampning stegning koge opskrifter

Familiens lasagne.
Lynstegte bønner og oksekød med spicy kokosknas
15 min.
Mig og min mad logo
Chili con carne med grøntsager
45 min.
Farsbrød med nødder
1 t
Hjemmelavet leverpostej og nem agurkesalat
1 t, 15 min.
Viktoriabars med karrystegte bananer
Lomo saltado med quinoa
Hasselnøddelagkage med svesker og chokolade
Sojabraiseret torsk med stegt broccoli
Fiskefrikadeller med spidskål og nye kartofler kogt med dild
20 min.
Perlebygklatkager med kryddersyltede kirsebær
Let saltet kalvespidsbryst med svampesauce og lune syltede brombær
Stegt multe med dild
Kylling i karry med Carolina Reaper
1 t
Flæskesteg med brunede kartofler
Hakkebøf og spidskålssalat med flødedressing
30 min.
Vegansk mad: Klassiske frikadeller
45 min.
Efterårspålægsaften
Karbonader paneret i boghvede og broccolislaw
Kalveschnitzel i citron- og marsala-sky
Poke Bowl med Dansk Kalv wienerschnitzel
30 min.
Svinekam med æbler, selleri og sennepssauce
45 min.
Syltede citrusfrugter
Stegt halloumi & couscoussalat med granatæble, agurk og rødløg
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495