Viktoriabars med karrystegte bananer
En nem og ret eksotisk ret, der fungerer godt med både syrligt, sødt og stærkt. Opskriften er udarbejdet for Savannah af Louisa Lorang.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Skær passionsfrugten over og skrab kødet ud med en teske.
  • 2 Rør det sammen med lime og honning.
  • 3 Kom chili og koriander i lige inden servering.
  • 4 Skær fisken i 4 -6 stykker.
  • 5 Vend dem i mel og steg dem i smør og olie på en varm pande.
  • 6 De skal have 3-5 minutter i alt, eller til de er gyldne og færdige.
  • 7 Skræl imens bananerne og skær dem i skrå skiver.
  • 8 Steg dem i smør og olie på en varm pande i 1-2 minutter. Krydr med karry og salt og steg i yderligere 1 minut.
  • 9 Anret fisk og bananer toppet med koriandersalat og servér straks med ris eller couscous til.
  • Så er det spisetid! Viktoriabars med karrystegte bananer

Tip

Jeg bruger majsmel til at vende fisken i. Har du ikke det, kan du sagtens bruge hvedemel.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier