Viktoriabars med karrystegte bananer

Viktoriabars med karrystegte bananer

En nem og ret eksotisk ret, der fungerer godt med både syrligt, sødt og stærkt. Opskriften er udarbejdet for Savannah af Louisa Lorang.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Skær passionsfrugten over og skrab kødet ud med en teske.
  • 2 Rør det sammen med lime og honning.
  • 3 Kom chili og koriander i lige inden servering.
  • 4 Skær fisken i 4 -6 stykker.
  • 5 Vend dem i mel og steg dem i smør og olie på en varm pande.
  • 6 De skal have 3-5 minutter i alt, eller til de er gyldne og færdige.
  • 7 Skræl imens bananerne og skær dem i skrå skiver.
  • 8 Steg dem i smør og olie på en varm pande i 1-2 minutter. Krydr med karry og salt og steg i yderligere 1 minut.
  • 9 Anret fisk og bananer toppet med koriandersalat og servér straks med ris eller couscous til.
  • {{recipeDoneText}} Viktoriabars med karrystegte bananer

Tip

Jeg bruger majsmel til at vende fisken i. Har du ikke det, kan du sagtens bruge hvedemel.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier