Kalveschnitzel i citron- og marsala-sky

Kalveschnitzel i citron- og marsala-sky

Kalveschnitzel på en ny måde. Vi serverer den med store kapersbær i schnitzlens ånd, men krydrer herligheden med indisk marsalakrydderi. 

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Skær hver schnitzel over i to, og drys med salt og peber.
  • 2 Vend kødet i mel.
  • 3 Smelt smør og olie på en pande, og lad det blive varmt og boble af.
  • 4 Brun kødet på begge sider.
  • 5 Kom marsala og et par spiseskeer vand på panden, og skru ned for varmen.
  • 6 Lad det simre 5 minutter.
  • 7 Skær halvdelen af citronen i både, smag saucen til med den anden halvdel.
  • 8 Server kødet med citron og kapers.
  • {{recipeDoneText}} Kalveschnitzel i citron- og marsala-sky

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier