Lynstegt oksekød med grønne bønner

Lynstegt oksekød med grønne bønner

Hvis du laver denne ret med couscous tager den ikke meget mere end 15 minutter fra start til slut. Det er da effektiv fastfood! Opskriften er udarbejdet for Savannah af Louisa Lorang.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Rist sesamfrøene på en varm, tør pande i 1 minuts tid, eller til de begynder at hoppe. Tag dem af panden.
  • 2 Rist mandlerne på den varme pande i 2-4 minutter.
  • 3 Vend mandler, sesam, chili, salt og kokos sammen.
  • 4 Skær kødet i tynde strimler og skær hvidløgene i skiver.
  • 5 Nip enderne af bønnerne og steg bønnerne i 1 minut i lidt olie i en stor, varm gryde.
  • 6 Kom kødet ved sammen med hvidløg og lad det hele stege i yderligere 2-3 minutter ved høj varme.
  • 7 Kom sukker og lime på og smag til med salt.
  • 8 Servér straks lynstegt oksekød toppet med kokosknas og med ris eller couscous til.
  • Så er det spisetid! Lynstegt oksekød med grønne bønner

Tip

Man må ikke spise rå, grønne bønner. De skal altså ikke have FOR meget bid – heller ikke selvom det er fristende.

Opskriften er udviklet af