Karbonader paneret i boghvede og broccolislaw

Karbonader, krebinetter – kært barn har mange navne. Vi laver her en mellemting og panerer ikke dobbelt med mel, æg og rasp, men ruller i stedet kødet i hel boghvede. Det giver en ”crunchy” overflade med en lækker, nøddeagtig smag.

Sådan gør du

  • 1 Kom kødet i en skål og bland det med salt, peber og timian.
  • 2 Del kødet i 4 og form det til karbonader.
  • 3 Kast hver enkelt karbonade ind i håndfladen ca. 30 gange og vend dem herefter i boghvede på alle sider.
  • 4 Varm olie/smør på en pande og steg karbonaderne over middel varme i ca. 6-7 min på hver side, til de er gyldne og faste.
  • 5 Snit broccoli og glaskål i tynde skiver, gerne på et mandolinjern. Brug 2 små glaskål, hvis du ikke har et stort. Vend broccoli og glaskål sammen med tranebær.
  • 6 Rør mayonnaise, skyr, sennep og eddike sammen.
  • 7 Vend dressingen i kålen og smag til med salt, peber og evt. mere eddike.
  • 8 Pynt salaten med karse og server den sammen med karbonaderne.
  • {{recipeDoneText}} Karbonader paneret i boghvede og broccolislaw

Tip

Paner karbonaderne i hasselnøddeflager i stedet for boghvede. Brug fennikel eller et par gulerødder i stedet for glaskål.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier