Farsbrød med nødder

Sådan gør du

  • 1

    Farsbrød:

    Hak nødder og bladselleri.
  • 2 Pil og hak løget fint.
  • 3 Rør kødet med nødder, bladselleri, løg, rasp, mælk, æg og koriander, salt og peber.
  • 4 Lad farsen hvile koldt i ca. 15 min., inden den formes til et brød.
  • 5 Læg farsbrødet i en lille bradepande eller ovnfast fad og hæld bouillon ved.
  • 6 Sæt fadet i ovnen på midterrillen ca. 45 minutter, til farsen er gennemstegt.
  • 7 Si skyen op i en gryde.
  • 8 Efterbrun farsbrødet ca. 5 min. ved 225 grader.
  • 9

    Sauce:

    Halvèr druerne og tag stenene ud.
  • 10 Varm skyen op og tilsæt druerne.
  • 11 Rør fløde og majsstivelse sammen og hæld jævningen i gryden.
  • 12 Kog saucen igennem og smag til med salt og peber.
  • {{recipeDoneText}} Farsbrød med nødder

Opskriften er udviklet af