Svinekam med æbler, selleri og sennepssauce

Sådan gør du

  • 1 Gnid svinekammen med flagesalt og lidt frisk kværnet sort peber.
  • 2 Læg svinekammen i en bradepande med olie og steg kammen i 1½ time ved 200 grader.
  • 3 Vend kammen hyppigt.
  • 4 Husk at lade kammen hvile 20-25 minutter inden den skæres.
  • 5 Sauter løget i lidt smør.
  • 6 Tilsæt bouillonen og sennepskornene og kog det ½ ind.
  • 7 Lige før servering ristes selleri og æbletern i lidt smør og krydres med salt og peber.
  • 8 Pas på æblerne, de skal ikke have så meget varme som selleri-ternene.
  • 9 Kog sennepssaucen op, tilsæt selleri, æbletern samt perleløg.
  • 10 Krydr saucen og husk at saucen skal være tæt af selleri og æbletern.
  • 11 Server svinekammen i tynde skiver.
  • 12 Æble- sellerisaucen lægges over kødet på en meget varm tallerken og pyntes med hakket persille.
  • 13 Resten af saucen serveres a part sammen med en kogt kartoffel eller mos.
  • {{recipeDoneText}} Svinekam med æbler, selleri og sennepssauce

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier