Braiseret kalvekød rodfrugter chorizo opskrifter

Asparges tonnato

Saltimbocca

Braiseret kyllingeoverlår med kartofler og whiskysauce

1 t

Rødbeder i lakrids og hyldeblomstsaft

15 min.

Holms karbonader

30 min.

Klassisk: Karbonader

20 min.

Ovnstegt Bornholmer gris med rødkål

30 min.

Kalveschnitzel i flødesauce med blandet kål

25 min.

Kyllingebryst med rødbede, løg og kidneybønner

30 min.

Braiseret lammeskank med gule ærter og jordskok

2 t, 10 min.

Kalveschnitzel med bagte søde kartofler og løg

1 t, 30 min.

Smørstegte koteletter med grønne asparges

20 min.

Lammerack med kantareller og rodfrugter

30 min.

Suppe med asier, estragon og chorizo

15 min.

Krydret kylling med rodfrugter

50 min.

Stegt torsk med rodfrugter, hollandaise og kapers

15 min.

Biksemad med æbler

30 min.

Stegt flæsk med porrer og knoldselleri

15 min.

Pandestegt mørbrad i strimler med gule ris og grøntsager

15 min.

Hurtig: Chili con carne

20 min.

Klassisk: Pizza

30 min.
Julie Hey

Pariserbøf med rodfrugttern

Julie Hey

Puré af knoldselleri

Pandestegt kalvelever i tomatsovs

20 min.
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madleksikon
  • Om
  • Nyhedsbrev
  • Gå til coop.dk
  • COOP.DK SHOPPING

  • Stil spørgsmål
  • Nyhedsbrev
  • Vilkår
  • Om Cookies
  • Mobil webshop
  • Kundeservice
  • COOP.DK MAD

  • Sådan handler du på Coop.dk MAD
  • Salgs- og leveringsbetingelser
  • Holdbarhedsgaranti
  • Erhverv
  • Nyheder og presse
  • Kundeservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Partnerfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • OM COOP

  • Ugens tilbudsaviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Aktiv i Coop
  • Forbrugerservice
  • Alle opskrifter A-Å
  • MEGET MERE COOP

  • Sammen om bedre mad
  • Ansvarlighed
  • Coop Bank
  • Samvirke
  • morebox
  • Coop Analyse

© Copyright 2019 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S
Roskildevej 65, 2620 Albertslund
CVR-nr. 26259495