Braiseret kalvekød rodfrugter chorizo opskrifter
Asparges tonnato
Saltimbocca
Braiseret kyllingeoverlår med kartofler og whiskysauce
1 t
Rødbeder i lakrids og hyldeblomstsaft
15 min.
Holms karbonader
30 min.
Klassisk: Karbonader
20 min.
Ovnstegt Bornholmer gris med rødkål
30 min.
Kalveschnitzel i flødesauce med blandet kål
25 min.
Kyllingebryst med rødbede, løg og kidneybønner
30 min.
Braiseret lammeskank med gule ærter og jordskok
2 t, 10 min.
Kalveschnitzel med bagte søde kartofler og løg
1 t, 30 min.
Smørstegte koteletter med grønne asparges
20 min.
Lammerack med kantareller og rodfrugter
30 min.
Suppe med asier, estragon og chorizo
15 min.
Krydret kylling med rodfrugter
50 min.
Stegt torsk med rodfrugter, hollandaise og kapers
15 min.
Biksemad med æbler
30 min.
Stegt flæsk med porrer og knoldselleri
15 min.
Pandestegt mørbrad i strimler med gule ris og grøntsager
15 min.
Hurtig: Chili con carne
20 min.
Klassisk: Pizza
30 min.
Julie Hey
Pariserbøf med rodfrugttern
Julie Hey
Puré af knoldselleri
Pandestegt kalvelever i tomatsovs
20 min.