Boller i skarp sauce opskrifter
Claus Holms kokkeskole: Sådan sliber du dine knive
Sprødt brød med cheddar, sennep og mør lam
30 min.
Bruschetta med ristede svampe og parmesan
15 min.
Panzanella a la Holm
15 min.
Spidskålswrap med lammefilet, couscous og yoghurt-dressing
20 min.
Lammechops i mørk øl med frisk linsesalat
40 min.
Lammeculotte med grøntsagsspaghetti og hjemmelavet dip
30 min.
Papadum med lammemørbrad, fennikel og dressing
15 min.
Pizza med spinat, asparges og kylling
35 min.
Wraps med oksehale, kål og hjemmelavet dressing
3 t, 15 min.
Nudelsuppe med grøntsager, mango chutney og teriyaki sauce
30 min.
Pandestegt indbagt pizza med barbeque, skinke og ost
1 t
Pølseret med bacon i tomat/barbecue sauce
30 min.
Stegt torsk med rodfrugter, hollandaise og kapers
15 min.
Lynstegt laks med kikærter, kål og soya
15 min.
Æggeruller med ris, æbler og squash
15 min.
Stegte ris med æg, bønner og bambusskud
15 min.
Lammesteg med søde kartofler og passionsfrugt
15 min.
Wok med pandestegt lam, kålblanding og cous cous
20 min.
Pastaret med oksemedaljoner og stærk tomatsauce
15 min.
Rørt tatar af oksemørbrad på rucola
15 min.
Kyllingesuppe med salat af grønkål, rødbede og æble
2 t, 15 min.
Kyllingebryst med rødbede, løg og kidneybønner
30 min.
Claus Holms fastelavnsboller - med to slags kagecreme
35 min.