Blomkålsremoulade rugbrødsvendte fiskepinde 1 opskrifter
Sardiner med chermoula
Frisk salat med grønne og hvide asparges, agurk, feta og kalkun
Marineret svinemørbrad med rissalat
1 t, 15 min.
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Forårsbrunch 2.0
Kyllingebryst på spinat
30 min.
Ungarsk gullaschsuppe
2 t
Frikadeller med kartofler, salat og hjemmelavet dressing
45 min.
Cote de boeuf med hvidløgssmør og bruchetta
45 min.
Makirulle med laks
Avocado og ærtedip
Rullepølse
3 t, 30 min.
Marinerede grillstegte bovsteaks
45 min.
Krydrede frikadeller med rødbedesalat
35 min.
Kylling i cremet karrysauce med ris og haricots verts
Bacon Explosion med stegt chorizopølse og ost
1 t, 15 min.
Nudel salat med asiatisk dressing og grillet laks
30 min.
Asiatisk tundip
Tacos med grillet laks og agurkesalsa
Grillet pizza med oksefilet
45 min.
Stikkelsbærmousse med mandelcrunch
Mascarpone med blåbær og ahornsirup
Oksemørbrad med selleritårne, råstegte kartofler og urtecreme
1 t, 15 min.
Andebryst i kanel og citronsauce
30 min.