Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Ælt alle ingredienserne fra grunddejenognbsp;godt sammen til en blød dej.
  • 2 Del dejen i 3 portioner og tilsæt nedenstående til hver portion dej.
  • 3 Disse småkager flyder ikke ret meget ud på bagepladen.
  • 4 Derfor kan de lægges side om side, med ca. 1 cm imellem.
  • 5 Hver portion rulles til en tyk pølse og skæres i ½ cm tykke skiver.
  • 6 Nøddekagerne drysses med mandelflager og de dobbelte chokoladesmåkager drysses med perlesukker.
  • 7 Tryk let mandelflager og perlesukker ned i småkagerne, så de ikke falder af, efter småkagerne er blevet bagt.
  • 8 Bages ca. 8-10 minutter ved 175 grader.
  • Så er det spisetid! 1 dej 3 småkager

Tip

Disse småkager flyder ikke ret meget ud på bagepladen.
Derfor kan de lægges side om side, med ca. 1 cm imellem.

Opskriften er udviklet af