Rabarbersuppe
Rabarbersuppe er lækkert læskende på en varm sommerdag og en særlig sommerbebuder serveret i den spirende sommer.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Skyl rabarber og snit i stykker á 1 cm.
  • 2 Kom rabarber, vand, vanillestang og sukker i gryde og bring i kog.
  • 3 Lad rabarberne småkoge i 5 minutter.
  • 4 Køl suppen ned. Blend den kolde suppe.
  • 5 Juster suppens konsistens med æblemost, så den bliver flydende ligesom du vil have den.
  • 6 Server rabarbersuppen kold evt. med crunch af småkager, en klat skyr og et grønt blad.
  • {{recipeDoneText}} Rabarbersuppe

Tip

Serveringstip: Anret suppen i smukke glas som blærede ready-to-eat portioner. Rabarber kan serveres som tilbehør i det salte køkken både til fisk, kylling og svin. I det søde køkken er rabarber taknemmelig i kager, trifli, sorbet, marmelade og kompot til kager og andre desserter. Allerede i maj har vi dem her i Danmark og så kan vi spise løs hen over hele sommeren. Her er en opskrift på en meget enkel dessert suppe, som kan varieres i det uendelige, og bliver der ikke spist op, så er der chance for en lille rabarbersmoothie, som gå-hjem-drink til hele køkkenet. Det kræver blot en blender, en sjat mælkeprodukt, en isterning, en dusk mynte og lidt god humør. Drys knust urtekram småkager over suppen

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier