Marinerede grillstegte bovsteaks

Sådan gør du

  • 1 Bland marinaden i en gryde med 1 dl vand og kog den under omrøring 8-10 minutter.
  • 2 Hæld den i en skål og afkøl den helt.
  • 3 Læg kødet i og marinér det mindst 30 minutter i køleskab.
  • 4 Vend kødet én gang.
  • 5 Skær de pillede kartofler i skiver og bland dem med majsen.
  • 6 Hvis majsen er meget grov, gives den først et opkog i letsaltet vand og afkøles.
  • 7 Rør dressingen sammen og smag til med salt og peber.
  • 8 Bland kartofler og majs i og lad salaten trække, mens kødet grilles.
  • 9 Pynt salaten med tomater lige før servering.
  • 10 Skrab overskydende marinade af bovsteaksene.
  • 11 Læg dem på grillen og giv dem 7-8 minutter på hver side, ca. 15 minutter i alt.
  • {{recipeDoneText}} Marinerede grillstegte bovsteaks

Tip

Kødet kan ligge i marinaden op til 12 timer. Svinekoteletter, skinkeschnitzler af inderlår, medaljoner af svinefilet kan bruges i stedet for bovsteaks. Opskriften er udarbejdet af Sigrid Fugl.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier