Stegt brød med sprød skorpe og blødt indre som i Singapore. 

Sådan gør du

  • 1 Kom vand i en skål og opløs sukker og salt heri. Kom ægget i (og evt. den kondenserede mælk) og tilsæt melet gradvis, indtil du har en ret fugtig dej.
  • 2 Arbejd dejen igennem med knyttede knoer i ca. 5-8 min. - lidt længere tid på maskine.
  • 3 Stik en finger i dejen, den skal kun lige slippe. Del dejen i 8 kugler. Hæld olien op i en lille skål og læg bollerne i, så de lige akkurat er dækket af olie.
  • 4 Lad dem stå ved rumtemperatur fra 5-6 timer op til 12-14 timer. Hvis du stiller dem i køleskab overdækket, kan de holde sig i flere dage.
  • 5 Tag en kugle op, og pres den så flad som muligt på køkkenbordet med håndfladerne. Begynd nu at trække forsigtigt i kanterne, og forsæt på den måde, til dejen er papirtynd.
  • 6 Hæld ca. 1 teskefuld olie på midten af dejen og fordel over dejen. Fold dejen som en konvolut, ved først at folde siderne mod midten, derpå toppen og til sidst bunden.
  • 7 Løft dejen over på en varm stegepande med lidt fedtstof og steg ved middelvarme på hver side i ca. 3 minutter.
  • {{recipeDoneText}} Roti Prata

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier