1 person opskrifter
Ølstegt svineskank
3 t
Daube på svinebov
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Rillettes af svinekæber, kartofler og savoykål med tomatchutney
Grigos Citronmåner
Sprøde filoruller med kødsovs, feta og oliven
30 min.
Helstegt oksemørbrad med svampefyld
1 t
Indisk daal med raita
40 min.
Dessert med kaffe og citron
Suppe af grønne ærter med spidskål og kikærter
Skumfiduser med saltede peanuts og mørk chokolade
Citroncupcakes med "guf"
Kålwraps med spicy tunsalat
Dressinger
20 min.
Amagermad med hummus og gulerødder
Kålsalat og kyllingewok
Salat med mormor-dressing
Iskold rabarbersuppe
Råkost på æbler og gulerødder med ristede hasselnødder og hytteost
Ingefærmarineret kylling
Kålsalat med svinemørbrad
Hyldeblomstsirup med citrus
Wokret med kylling, persillerod og sukkerærter
45 min.
Blomkålssalat med bulgur og stegt laks