Vindruekerneolie opskrifter

Taskekrabbe med hjemmerørt dildaioli
Grillede rispapirs- »halvmåner« med krydret lam, ost og friske urter
Dild-ærtedeller og spidskål-fennikel-salat
45 min.
Svinekød i hjemmelavet rød karry
Flamberet peberbøf
30 min.
Citron-ingefærkage med chokoladecreme
45 min.
Oksegrydesteg braiseret i mørk øl med hasselnødder og julekrydderier
2 t, 30 min.
Kylling i karrysovs
20 min.
Kalvekoteletter med hvidkål, honning og hjemmelavet pomfritter
45 min.
Spansk tortilla
45 min.
Ovnbagt bøf stroganoff
30 min.
Kartofler i krydret marinade
5 min.
Karrysuppe med grøntsager og kikærter
20 min.
Nøddepaneret rødspætte med kartoffel og edamamesalat
Gullash-suppe
30 min.
6 marinader til grill, grønt og salater
15 min.
Grove grøntsagsfritter med fiskefrikadeller
Mig og min mad logo
Verdens bedste forårsruller
50 min.
Sandwich med lammemørbrad, asparges og ramsløg
15 min.
Kødsovs - med et lille tvist
Kalvespyd med sesamdressing (goma) og ærtesalat
Oksekød med jordnødder
30 min.
Lynstegte bønner i hoisinsauce
15 min.
Kylling i sur-sød sovs
30 min.
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495