Vindruekerneolie opskrifter
Taskekrabbe med hjemmerørt dildaioli
Grillede rispapirs- »halvmåner« med krydret lam, ost og friske urter
Dild-ærtedeller og spidskål-fennikel-salat
45 min.
Svinekød i hjemmelavet rød karry
Flamberet peberbøf
30 min.
Citron-ingefærkage med chokoladecreme
45 min.
Oksegrydesteg braiseret i mørk øl med hasselnødder og julekrydderier
2 t, 30 min.
Kylling i karrysovs
20 min.
Kalvekoteletter med hvidkål, honning og hjemmelavet pomfritter
45 min.
Spansk tortilla
45 min.
Ovnbagt bøf stroganoff
30 min.
Kartofler i krydret marinade
5 min.
Karrysuppe med grøntsager og kikærter
20 min.
Nøddepaneret rødspætte med kartoffel og edamamesalat
Gullash-suppe
30 min.
6 marinader til grill, grønt og salater
15 min.
Grove grøntsagsfritter med fiskefrikadeller
Verdens bedste forårsruller
50 min.
Sandwich med lammemørbrad, asparges og ramsløg
15 min.
Kødsovs - med et lille tvist
Kalvespyd med sesamdressing (goma) og ærtesalat
Oksekød med jordnødder
30 min.
Lynstegte bønner i hoisinsauce
15 min.
Kylling i sur-sød sovs
30 min.