Vindruekerneolie opskrifter
Græskarkage med cremet flødeosteglasur
1 t, 30 min.
Spicy grillet southern kylling
Den bedste kartoffelsalat & coleslaw
Grillede barbecue-grøntsager
Helstegt barbecue-blomkål
Grillede rispapirs- »halvmåner« med krydret lam, ost og friske urter
Nøddecreme med chokolade
30 min.
Stegt kalvemørbrad med sauce
1 t
Dild-ærtedeller og spidskål-fennikel-salat
45 min.
Karrysuppe med grøntsager og kikærter
20 min.
Fish and chips a la Holm
30 min.
Æggekage med bælgfrugter og kødrester
45 min.
Spidskålswrap med lammefilet, couscous og yoghurt-dressing
20 min.
Lammechops i mørk øl med frisk linsesalat
40 min.
Sandwich med lammemørbrad, asparges og ramsløg
15 min.
Papadum med lammemørbrad, fennikel og dressing
15 min.
Wraps med oksehale, kål og hjemmelavet dressing
3 t, 15 min.
Pizza med makrel, æg og østershatte
1 t
Nudelsuppe med grøntsager, mango chutney og teriyaki sauce
30 min.
Spansk tortilla med grønkålsalat a la Holm
30 min.
Claus Holms kokkeskole: Fisk - filetering
Skinkeschnitzel med bacon og grøntsager i tomatsauce
30 min.
Lammesauté i bearnaise - med kål og tomater
15 min.
Pølseret med bacon i tomat/barbecue sauce
30 min.