Spansk tortilla
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Varm ovnen op til 175°.
  • 2 Varm de to slags olie på en stegepande, der kan tåle at komme i ovnen.
  • 3 Bland kartoffelterninger, løg, hvidløg, salt og peber sammen.
  • 4 Hæld massen på den varme pande og steg blandingen mør 5-10 min. uden at den tager farve.
  • 5 Pisk æg med piskefløde og hæld det over kartoffelmassen.
  • 6 Rør det omhyggeligt ud i kartoflerne.
  • 7 Lad panden stå i 1 min. på komfuret så æggemassen kan sætte sig.
  • 8 Sæt derefter panden ind i ovnen ca. 10-15 min. eller til æggemassen er fast.
  • 9 Tag den ud af ovnen og lad den hvile ca. 10 min.
  • 10 Vend den ud på et skærebræt og skær den ud i 6 stykker.
  • 11
  • {{recipeDoneText}} Spansk tortilla

Tip

Terninger af stegt bacon eller kogt skinke kan tilsættes æggemassen før den hældes over kartoflerne.

Opskriften er udviklet af