Kylling i sur-sød sovs

Sådan gør du

  • 1 Kom tomaterne 30 sekunder i kogende vand og flå skindet af med en kniv under koldt vand.
  • 2 Hak tomaterne.
  • 3 Rens peberfrugterne og pil løgene.
  • 4 Skær peberfrugterne i tynde strimler og løgene i tynde både.
  • 5 Skær kødet ud i tynde strimler på tværs af fibrene.
  • 6 Vend kødstykkerne i hvedemel blandet med salt.Opvarm en wok over kraftig varme og slyng olien rundt.
  • 7 Lynsteg kyllingestykkerne ad to gange til de er lysebrune.
  • 8 Læg dem på fedtsugende papir.
  • 9 Hæld olien fra og tør wokken af.
  • 10 Varm wokken op på ny og slyng olien rundt.
  • 11 Lynsteg løg og peberfrugter 2 minutter.
  • 12 Tilsæt resten af ingredienserne og lad retten småkoge i 2 minutter.
  • 13

    Læg kødet i og kog det med  2 minutter.

  • 14 Tilbehør: ris og sichuansalt.
  • {{recipeDoneText}} Kylling i sur-sød sovs

Opskriften er udviklet af