Nøddepaneret rødspætte med kartoffel og edamamesalat

Vi bruger cashewnødder, men du kan også bruge mandler. Når du panerer rødspætten i nødder, får fisken ekstra bid og smag end hvis du panerer med almindelig rasp.  

Sådan gør du

  • 1 Krydr fisken med salt og peber.
  • 2 Kom mel på en tallerken. Pisk ægget sammen i en dyb tallerken.
  • 3 Vend fisken på begge sider i melet, og derpå i ægget.
  • 4 Kom nødder i resten af melet, og vend fisken heri.
  • 5 Steg fisken gylden i olie og smør på et par pander.
  • 6 Skær kartofler i mindre stykker, og vend dem i en skål med edamamebønner.
  • 7 Bland olie, eddike, sukker og hvidløg sammen i en kop, og vend det i skålen.
  • 8 Smag til med salt og peber.
  • 9 Server kartofler og bønner til fisken med 
et drys urter.
  • {{recipeDoneText}} Nøddepaneret rødspætte med kartoffel og edamamesalat

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier