Vildsvinekølle braiseret i øl med urter opskrifter
Kalvelever med braiserede løg og soltørrede tomater
1 t
Sojabraiseret torsk med stegt broccoli
Dansk gryde med svesker
45 min.
Oksegrydesteg braiseret i mørk øl med hasselnødder og julekrydderier
2 t, 30 min.
Braiseret, grillet grisenakke med rabarberchutney, salat og spidskål
2 t, 15 min.
Chili con carne med chokolade og øl (stærk)
3 t
Spareribs med avokadodyp og stegte kartofler
40 min.
Økologisk chili sin carne med øl, chokolade og kanel
2 t, 45 min.
Varm øl og whisky-cocktail
Julens flæskesteg med tilbehør
2 t, 30 min.
Bagt butternut med spicy kikærter og krydderurter
Gullash på panden med rødbede og mørk øl
20 min.
Pølser på spyd
Braiseret kalveskank i lag med rødløg, soltørrede tomater
1 t, 30 min.
Osso bucco med øl
Fuldkornshapper med skinke og friske urter
Gryderet med lammerack
40 min.
Kalvetatar med urter
Majsblinis med rørt tun krydderurter og lakserogn
30 min.
Braiseret kylling med hyldeblomst
Stegt oksefilet med urter, grønne asparges og vinaigrette
Ølstegt svineskank
3 t
Økologiske hotdogs med syltede løg, ramsløgsmayo & søde fritter
1 t, 25 min.
Oksehaler
3 t