Vildsvinekølle braiseret i øl med urter opskrifter
Poke Bowl med Dansk Kalv wienerschnitzel
30 min.
Spidskål med estragoncreme og rejer
Svinekæber
2 t
Krydrede hakkebøffer med tomatsalsa
25 min.
Rødvinsbraiseret røget skinke
1 t, 30 min.
Varm rødbedesalat med linser og stegt laks
»Bahn Mi« vietnamesisk sandwich med krydret kød, pickled gulerod og friske urter
Spicy asiatisk salat med kål, rodfrugter, grøn mango, urter og sesamristede rejer
Økologisk chili sin carne med øl, chokolade og kanel
2 t, 45 min.
Braiseret svineskank med karamelliserede kikærter, tahinskum og pærechutney
Sojabraiseret torsk med stegt broccoli
Græske lammekoteletter
25 min.
Ølstegt svineskank
3 t
Ølmarineret torsk
Spinatsuppe med urter og dampet laks
Bankekød med groft grønt
Braiserede porrer med tomater og laks.
Skinkefrikassé med frisk kørvel, nye urter og asparges
1 t
Klassisk Coq au vin
1 t, 15 min.
Sprøde tortillas med krydret kylling
Simrelammebov med øl og grønt
10 min.
Oksehaler
3 t
Jomfruhummerbisque
Ungarsk gullasch med lækre grøntsager