Vildsvinekølle braiseret i øl med urter opskrifter

Poke Bowl med Dansk Kalv wienerschnitzel
30 min.
Spidskål med estragoncreme og rejer
Svinekæber
2 t
Krydrede hakkebøffer med tomatsalsa
25 min.
Rødvinsbraiseret røget skinke
1 t, 30 min.
Varm rødbedesalat med linser og stegt laks
»Bahn Mi« vietnamesisk sandwich med krydret kød, pickled gulerod og friske urter
Spicy asiatisk salat med kål, rodfrugter, grøn mango, urter og sesamristede rejer
Økologisk chili sin carne med øl, chokolade og kanel
2 t, 45 min.
Braiseret svineskank med karamelliserede kikærter, tahinskum og pærechutney
Sojabraiseret torsk med stegt broccoli
Græske lammekoteletter
25 min.
Ølstegt svineskank
3 t
Ølmarineret torsk
Spinatsuppe med urter og dampet laks
Bankekød med groft grønt
Braiserede porrer med tomater og laks.
Skinkefrikassé med frisk kørvel, nye urter og asparges
1 t
Mig og min mad logo
Klassisk Coq au vin
1 t, 15 min.
Sprøde tortillas med krydret kylling
Simrelammebov med øl og grønt
10 min.
Oksehaler
3 t
Jomfruhummerbisque
Ungarsk gullasch med lækre grøntsager
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495