Vandmelonssalat med salattern, persille og rødløg opskrifter
Stegt fisk med krydderurtecreme, stenbiderrogn og lynstegt kål
Fyldte artiskokbunde med serranoskinke
45 min.
Grillet flæsk med grønne asparges og løg
20 min.
Grillet hakkebøf med rabarber
20 min.
Kartoffelgratin med skinke
45 min.
Møre bøffer med sprødt grønt
30 min.
Sprøde fiskefileter med smørstegte asparges
30 min.
Pandestegt laks med sprød kål
30 min.
Bruschetta med ristede svampe og parmesan
15 min.
Panzanella a la Holm
15 min.
Æggekage med bælgfrugter og kødrester
45 min.
Lammechops i mørk øl med frisk linsesalat
40 min.
Nudelsuppe med grøntsager, mango chutney og teriyaki sauce
30 min.
Spansk tortilla med grønkålsalat a la Holm
30 min.
Pastaret med oksemedaljoner og stærk tomatsauce
15 min.
Rørt tatar af oksemørbrad på rucola
15 min.
Luksus mørbradgryde i mørk øl
30 min.
Braiseret kyllingeoverlår med kartofler og whiskysauce
1 t
Vegetarisk æggekage
30 min.
Syrlig kartoffelsalat
30 min.
Spaghetti med mandler og palmekål
15 min.
Ovnbagt biksemad med confit af and
30 min.
Ovnbagt skibberlabskovs
2 t, 15 min.
Tarteletter med ovnbagt perlehøne
25 min.