Svinekød rester opskrifter

Pizza med makrel, æg og østershatte
1 t
Millionbøf med kokos og sprødt grønt
Grisen fra Marrakech med kikærter og fennikel
Cordon bleu med comté
Vaniljesyltede tomater
Majspandekage med grøntsagsrester
Andesteg med mandel-crust og bagt kål
3 t, 20 min.
Frikadeller med spidskål og sauce
30 min.
Luksus koteletter i fad
35 min.
Arancini med estragonmayo og salvie
Italienske skinkeschnitzler
30 min.
Barbecueskinke med fyldte salatblade
1 t
Ribben med barbecuesauce og coleslaw
45 min.
Frikadeller med kartoffelsalat
BBQ marineret skinkesteg
20 min.
Japanske svinekødsboller med wasabicoleslaw
45 min.
Grillede pølser med 4 slags dip og pitabrød
20 min.
Pålægsmadder til aftensmad
Chutneyglaserret hamburgerryg med kartoffelsalat
1 t, 5 min.
Lammerest i pitabrød, snackpeber, rødløg, persille og fetadressing
Saltimbocca
15 min.
Boller i karry med grøntsager og kokos
1 t
Pølsehorn med hjemmelavet ketchup
30 min.
Skinke Flanksteak med relish og ærtepuré
30 min.
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495