Svensk safran brød opskrifter
Taskekrabbe med hjemmerørt dildaioli
Cæsarsalat med ristet grønt og kærne- mælksdressing
Cæsarsalat med kalvetern
30 min.
Fisk i fad
Vildtgryde
Pastinakbrød
Pizza med blåskimmel, valnødder og rucola
1 t, 30 min.
Fiskegratin med kartoffelmos
40 min.
Cæsarsalat med brødcroutoner
20 min.
Salat med grillet æble og gedeostebrød
40 min.
Dampede blåmuslinger i mørk øl
40 min.
Cremet svampetoast
Pink rodfrugtcreme med smørristede Ingrid ærter
45 min.
Knækbrød med havregrød
50 min.
Dhal med fladbrød
2 t
Koldhævede æbleboller
1 t
Fuldkornsboller med skyr og yoghurt
8 t, 25 min.
One-pot-pasta med kødsovs
Toast med sennepscreme, syltede rødløg, røget skinke og urteost
30 min.
Rejemad med asparges og en usædvanlig god urtedressing
Grydestegte kyllingelår med chorizo, rød peber, kikærter og persille
Tomattærte med flødeostecreme
Omelet med mozzarella og grøn salat
30 min.
Pull apart brød med tomat og hvidløg