Honningglaseret svinemørbrad fyldt med svesker, serveret med grønkålssalat

Sød honning og svesker klæder svinekødet, som får en smag af Asien, når den steges på panden.  

Sådan gør du

  • 1 Skær ca. 6 snit ind i hver svinemørbrad.
  • 2 Hullet skal være stort nok til, at en sveske kan presses ind.
  • 3 Drys kødet med salt og peber.
  • 4 Brun de fyldte svinemørbrad på alle sider i smør og olie på en pande.
  • 5 Skru ned for varmen og lad kødet stege færdig i ca. 15 minutter.
  • 6 Sæt kartoflerne over.
  • 7 Kom honning på panden og lad den smelte.
  • 8 Hæld honning over kødet og vend rundt.
  • 9 Smag til med sojasauce.
  • 10 Hak grønkål fint.
  • 11 Kom solsikkekerner på en tør pande og rist dem gyldne.
  • 12 Bland grønkål, fløde og solsikkekerner i en skål og smag til med salt.
  • 13 Skær svinemørbraden i skiver og server med sky, kartofler og salat.
  • {{recipeDoneText}} Honningglaseret svinemørbrad fyldt med svesker, serveret med grønkålssalat

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier