Svensk pølseret
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 4 g.
  • Kulhydrater 11 g.
  • Fedt 6 g.
  • Energifor./ pers 596 kcal
  • Fedtenergi 47 %
  • 1

    Beskrivelse

    Skær pølserne i stykker og rist dem på en slip-let pande i lidt olivenolie. Steg dem ved svag til middelvarme, langsomt, så sprækker de ikke, eller branker. Læg pølserne på fedtsugende papir. 

  • 2

    Skrub kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand. 

  • 3

    Gør forårsløgene i stand og skær dem i fine skiver. 

  • 4

    Skær det gule løg i tern og steg disse bløde og blanke i lidt olivenolie. Kom paprika, tomatpuré, mælk, piskefløde og eddike ved. Lad det simre et øjeblik. 

  • 5

    Kom kartofler, pølser og forårsløg i, varm godt igennem og smag til med salt og peber. 

  • 6

    Klip purløg tæt. 

  • 7

    Anretning

    Anret pølseretten med purløg.

  • Så er det spisetid! Svensk pølseret

Tip

I stedet for piskefløde (38% fedt), kan anvendes cremefraiche (18% fedt). Vælg en enkel grøn salat som sidesalat til denne lidt tunge ret. Det fungerer fint, smager godt og føles dejligt.

Opskriften er udviklet af