Spinat broccoli persille opskrifter

Sommerens salat
15 min.
Pocheret oksefilet med kartoffelpuré og markchampignon
Tofu og græskar bagt i krydret miso (Lisbeth Tordendahl)
Gylden suppe med ingefær (Lisbeth Tordendahl)
40 min.
Dampet spidskål med bacon
Quinoa med tomater og tørrede figner
Kuglegrillstegt roastbeef med majs, tomatsalsa og kartoffelsalat
1 t, 15 min.
Rødvinsbraiseret oksegrydesteg
30 min.
Culotte med flødekartofler og ovnbagte tomater
Fyldte brystfileter på bund af rodfrugter
1 t, 5 min.
Brødmuffins med spinat
Græsk farsbrød med tzatziki og ovnstegte kartofler
1 t
Grøn grød med havregryn
Lynstegte skinkestrimler og grøntsager
45 min.
Økologisk wok med kylling, grønt, nudler og peanutssauce
Mig og min mad logo
Asiatisk nudelsalat
25 min.
Millionbøf med kokos og sprødt grønt
Sesampanerede koteletter med bagt broccoli og svampe
Indbagt brød med fetafyld
Rullepølse
3 t, 30 min.
Sylte
Kikærtebøffer med søde kartofler og spidskålssalat
Lammekølle med tabouleh og yoghurt-dip
1 t, 20 min.
Frisk pasta med laks, grønne asparges og spinat
20 min.
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495