Spegeskinke høost enebær rapsolie opskrifter
Ceviche på fladfisk med grillet grønt og chili
40 min.
Ristet laks med revet parmesan og rå blomkål
45 min.
Arancini med estragonmayo og salvie
Brunkager
26 t
Indisk curry med torsk
Smørrebrød med paneret rødspættefilet med fjordrejer og stenbiderrogn
Stegt rødspætte med sauce af champignon
Nakkefilet stegt i egen sky med urtemos
3 t, 45 min.
Hjortemørbrad med kantarelsauce
1 t
Simreret – Gullasch serveret i madbrød
Cuvette af ungkvæg med surt og sødt
Fiskefrikadeller med løgkompot
Øko enebær, stegte løg og julesalat med rygeost
Oksehaler
3 t
Torsk i estragon
30 min.
3 x sauce
30 min.
Hjortemedaljoner med enebær
Forloren hare med rodfrugter
Krydrede hakkebøffer med tomatsalsa
25 min.
Asparges med parmesan, rucola og citronvinaigrette
15 min.
Suppe af grønne ærter med spidskål og kikærter
Culotte af ungkvæg med enebær, bagte kartofler, salat og hvidløgscreme
50 min.
Sweet chili coleslaw til pulled pork
25 min.
Vegansk Hokkaidosuppe