Blomkålssalat med tranebær, hasselnødder og karse

Smuk salat, der bliver smukkere, jo tyndere du snitter blomkålen. Knaser dejligt med panderistede hasselnødder på.

Sådan gør du

  • 1 Kom olie og hasselnødder på en pande og rist dem over middel varme, til de er gyldne.
  • 2 Drys med salt og rist dem yderligere 1-2 min.
  • 3 Lad dem herefter afkøle på køkkenrulle.
  • 4 Skær blomkål i meget tynde skiver. Brug evt. et mandolinjern.
  • 5 Lav dressing ved at blande rapsolie, æbleeddike, salt og peber og vend det med blomkål.
  • 6 Hak de tørrede bær og hasselnødderne groft og bland i salaten sammen med klippet karse.
  • 7 Smag evt. salaten til med salt og eddike inden servering.
  • 8 Server som grønt tilbehør til stegt kød eller fisk.
  • {{recipeDoneText}} Blomkålssalat med tranebær, hasselnødder og karse

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier