Salat perlespelt skaldyr rejer opskrifter
Gourministeriet
Vegetar burger med kikærtebøf og urtedressing
30 min.
Gourministeriet
Græsk pita burger
45 min.
Gourministeriet
Bacon cheeseburger
30 min.
Æggeruller med ris, æbler og squash
15 min.
Pomelosalat
30 min.
Rødbeder i lakrids og hyldeblomstsaft
15 min.
Ristet asparges med æg, rødløg og parmesan
12 min.
Holms karbonader
30 min.
Andelår med kartofler og hvidkålssalat
30 min.
Kalveschnitzel i flødesauce med blandet kål
25 min.
Smørstegt nytårstorsk med tranebær
15 min.
Vintersalat med stegte løg og kikærter
15 min.
Kyllingesuppe med salat af grønkål, rødbede og æble
2 t, 15 min.
Pizza med makrel, æg og østershatte
1 t
Karrysuppe med grøntsager og kikærter
20 min.
Salat med aubergine, fennikel og tomat
20 min.
Frisk salat med nye kartofler, blomkål og radiser
20 min.
Sildemad med stegt æg
10 min.
Grillet grøntsagslasagne med mozzarella
20 min.
Ovnbagt jomfruhummer med gulerodsbånd
30 min.
Kål marineret i hyldeblomst og citrusfrugter
15 min.
Portobello med bønner og kålrabi
Kokossuppe med ingefær, chili og rejer
30 min.
Spaghetti med mandler og palmekål
15 min.