Salat med spidskål, æble, fennikel og marinade opskrifter
Grønkålssalat med pære, ost, bagte rødbeder og rugbrød
Stegt andebryst med ølmarinerede grøntsager
30 min.
Kylling i kokoskarrysauce med pæresalat og ris
Smørstegt nytårstorsk med tranebær
15 min.
Æbleskiver
30 min.
Stegte grøntsager med parmesan
15 min.
Grøn pastasalat med tun og æg
Coleslaw med spidskål
Salat med plukket and
30 min.
Burger med stegt andebryst
20 min.
Stegt andebryst
35 min.
THISE – Skyrcreme med fløde og pære Belle Héléne
Spinatsalat med gedeost, lun pære, valnødder og fennikel
25 min.
Fransk æblekage
40 min.
Spaghetti bolognese med salat
Frikadeller med spidskål og sauce
30 min.
Varm rødbedesalat med linser og stegt laks
Fransk grønærtesuppe
1 t
Svinekæber braiseret i stout øl med rosmarin og mandler
40 min.
Svinekoteletter m/sursød rosinsauce
15 min.
Svinekotelet med æbler og timian
Nigiri og Chirashi med barbecued medaljon af svinefilet
45 min.
Maki og temaki med barbecued medaljon af svinefilet
1 t
Medaljoner med salat af æble, spidskål og nødder
30 min.