Salat med gulerødder og peberfrugt opskrifter
Ovnstegt kylling, stikkelsbær og nye løg
Cassoulet af havkat og jomfruhummer
Pasta med skinke-tomatsauce
30 min.
Hjerter i flødesovs
1 t, 30 min.
Daube på svinebov
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Gylden suppe med ingefær (Lisbeth Tordendahl)
40 min.
Pariserbøf med rodfrugttern
Rosmarinstegt nakkefilet
1 t, 30 min.
Frikadeller med stuvede ærter og gulerødder med kartofler
45 min.
Frikadeller med persillestuvede grøntsager
45 min.
Bulgur og kylling
Små kyllingeboller i karry med ris
40 min.
Falafelvafler
15 min.
Burger af plantefars
Risotto med stilton
Mac’n cheese med blomkål og forårsløg
Grøn pastasalat med tun og æg
Cæsarsalat med kalvetern
30 min.
Poke Bowl med Dansk Kalv wienerschnitzel
30 min.
Grill-paella med tigerrejer og chorizo
35 min.
Fyldig suppe med ising
Fladbrød med hummus, halloumi og granatæble
Lynstegt marineret lever