Ris sovs og koteletter opskrifter
Kyllingelår med kokos og bønner
35 min.
Risotto med stilton
Grill-paella med tigerrejer og chorizo
35 min.
kylling i kokos-chili sauce
Tournedos med hjemmelavet brun sovs
30 min.
Indisk lammegryde med ris og frisk koriander
1 t, 40 min.
Sushi-kræmmerhuse
Lakse-satayspyd med jordnøddesauce
Saftig bagt laks med sesam og soya
Bagt laks med ingefær og mandelpesto
Kalvekoteletter med stegt græskar
25 min.
Grillet tun eller sildehaj
30 min.
Græsk kyllingesuppe med citron
1 t, 40 min.
Garam masala-kylling med tomat og løg
1 t, 15 min.
Små kyllingeboller i karry med ris
40 min.
Sennepskylling
50 min.
Kålsalat og kyllingewok
Flyvende Jacob
Keema
Havkat med svampe og tomater
15 min.
Svinekoteletter med svampe i flødesauce
45 min.
Marineret svinemørbrad med rissalat
1 t, 15 min.
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Kylling tikka masala med æbler