Porrer og ris opskrifter
Kyllingebryst med spinat i fad
Marinerede grøntsager
20 min.
Tofu og græskar bagt i krydret miso (Lisbeth Tordendahl)
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Oksetyndsteg med ovnbagte kartofler
Krydret grøn linsesuppe
30 min.
Indiske boller i karry
Lynstegte skinkestrimler og grøntsager
45 min.
Millionbøf med kokos og sprødt grønt
Sesampanerede koteletter med bagt broccoli og svampe
Kylling i kålwok
Krydrede basmatiris
30 min.
Hønsekødssuppe
2 t, 30 min.
Indisk mørbradbøf med auberginesalsa
Nakkekoteletter med pande-broccoli
30 min.
Gammeldags gule ærter
2 t, 30 min.
Mørksej med pasta og flødestuvet spinat
Mørbrad Royal med tomatsauce, bagte hvidløg og pasta
45 min.
Kartoffelmos med kylling i karry
Culotte af ungkvæg med hvide asparges og urtegrøn kartoffelærtemos
1 t
Wok med kylling og rosenkål
Svinekød i hjemmelavet rød karry
Fivespice-krydret andesteg
Ovnbagt kalvefrikasse
1 t, 10 min.