Hov, der er sket en fejl. Læs mere
her
Porrer og ris opskrifter
Svinemørbrad a la byens brandstation
Bøf Stroganoff
1 t
Koteletter i fad med karry og rodfrugter
45 min.
Coq au ØL med efterårets grøntsager
1 t, 5 min.
Efterårsskank farseret med rodfrugter
3 t, 30 min.
Kulmule dampet med savojkål
Kyllingegryde med pesto
Kylling med gurkemeje og sprøde grøntsager
Lynstegte grøntsager med karry
Grillstegte bovsteaks med blomme-rabarbersalsa
45 min.
Frække deller med chili, lime og karry
30 min.
One pan thai kokos laks i karry
30 min.
Millionbøf med kokos og sprødt grønt
Lammebov i kokos og ananassauce
1 t, 20 min.
Poppelgris med porrer bagt i butterdej
20 min.
Sennepsmarineret torsk med rødbede og flødesovs
30 min.
Californisk skinke med coleslaw
2 t
Sauté-skiver fra Peking
30 min.
Chops af kamsteg med oliventapenade og olivenolie nage
2 t
Filet, bacon og hjemmelavet pølse af gris med gule ærter og vintertrøffel
Surf and turf med hummer og kænguru
30 min.
Kalvefilet med hvidvin
25 min.
Rødfisk og skaldyr bagt i kokosmælk
Thailandsk rejesalat