Pasta med svinekød og rosmarin opskrifter
Citronmarinerede kalveschnitzler
1 t
Kalvelever med braiserede løg og soltørrede tomater
1 t
Pasta med kalvelever i hvidvinssauce og broccoli med kapersdressing
1 t, 10 min.
Kaffeglaserede herregårdskoteletter
Skinkeschnitzler fra Umbrien
45 min.
Dansk gryde med svesker
45 min.
Cajun skinkeschnitzler med pastasauce
30 min.
Efterårsgryde med svinekød og nudler.
20 min.
Glaserede kæber med selleri
2 t
Skinkemignon med blommesalsa
45 min.
Fyldte blæksprutter med svinekød
45 min.
Letrøget ribbenssteg med asparges, tørrede tomater og grillede kartofler
4 t, 30 min.
Mørbrad Royal med rødvinskogt bacon, terrin af sommerkål og tomater og sauce diable
2 t, 30 min.
Salater med krydderbagt hokkaido
Hapser
Pasta i cremet ostesovs
30 min.
Gryderet med fasan, bacon, rødvin og fløde
45 min.
Pizza med blå ost og karameliserede løg
30 min.
Pasta med grillede grøntsager
30 min.
Gyldne fadkoteletter
15 min.
Fadkoteletter i champignon-løgsauce
45 min.
Pizza med skinke og tomater
Holms julemørbradgryde
25 min.
Spareribs marineret i porter
1 t, 15 min.