Paneret brie peberfrugtsalsa opskrifter
Salater med krydderbagt hokkaido
Fiskefileter med rodfrugtfritter
Blomkålsremoulade og rugbrødsvendte fiskepinde
Panerede skinkeschnitzler på italiensk
30 min.
Nøddepaneret rødspætte med kartoffel og edamamesalat
One pan thai kokos laks i karry
30 min.
Paneret kalkun med stegt grønkål
25 min.
Rødspættefilet med kartofler og beurre blanc sauce
30 min.
Karbonader paneret i boghvede og broccolislaw
Sommerbrunch 1.0
Sauté-skiver med mandler og lynstegte grøntsager
30 min.
Stegt laks med sprød grøn panering og dampet blomkål
15 min.
Ostetallerken med valnødder og abrikoser i honning, appelsin og vanilje
30 min.
Ost & brød på en ny måde
Paneret torskerogn med dildmayo
Parmesanpaneret kylling med hvidløgsgrønt og ærtemos
30 min.
Rosenkål-nuggets med grønkåls-tzatziki og søde fritter
Panerede koteletter
25 min.
Gnocchi med ærter, bacon, æbler og timian
Poke Bowl med Dansk Kalv wienerschnitzel
30 min.
Smørrebrød med paneret rødspættefilet med fjordrejer og stenbiderrogn
Sprøde fiskefileter med ristet bladgrønt og yoghurt
25 min.
Pan bagnat, sydfransk picnicsandwich
20 min.
Skinkeschnitzel med bacon og grøntsager i tomatsauce
30 min.