Paneret brie peberfrugtsalsa opskrifter
Parmesanpaneret kylling med hvidløgsgrønt og ærtemos
30 min.
Panerede skinkeschnitzler på italiensk
30 min.
Rosenkål-nuggets med grønkåls-tzatziki og søde fritter
Vegansk ”sheet pan shawarma” med grønt og Tæmpeh
40 min.
Brie med grønt
Kalveschnitzel med hjertesalat og ærter
25 min.
Panerede koteletter
25 min.
Stegt fisk med østerssauce og icebergsalat
Stegt laks med sprød grøn panering og dampet blomkål
15 min.
Gnocchi med ærter, bacon, æbler og timian
Karbonader med kartoffelmos, ærter og persille
30 min.
Poke Bowl med Dansk Kalv wienerschnitzel
30 min.
Paneret torskerogn med dildmayo
One pan thai kokos laks i karry
30 min.
Ost & brød på en ny måde
Smørrebrød med paneret rødspættefilet med fjordrejer og stenbiderrogn
Sprøde fiskefileter med ristet bladgrønt og yoghurt
25 min.
Grønne krummer
Fish-taco med grønt og lynsyltet rødløg
30 min.
Pan bagnat, sydfransk picnicsandwich
20 min.
Skinkeschnitzel med bacon og grøntsager i tomatsauce
30 min.
Fiskeburger med tatarsauce
Paneret rødspætter med cremede kartofler og råkost
45 min.
Paneret kylling med parmesan, citroncreme, spinat og pasta
30 min.