Paneret brie peberfrugtsalsa opskrifter
Skinkeschnitzel med bacon og grøntsager i tomatsauce
30 min.
Paneret kalkun med stegt grønkål
25 min.
Paneret torsk med julesalat
20 min.
Schnitzler med stegte blomkål
30 min.
Den hemmelige sandwich af tebirkes
30 min.
Bagt croissant med brie og jordbær
20 min.
Ovnbagt skrubbe med mandler og sprøde grøntsager
35 min.
Panerede kyllingelår i tomat og smeltet ost
30 min.
Panerede svinekoteletter med peanuts og asiatisk sauce
30 min.
Sprød paneret kylling med cornflakes
30 min.
Polentapaneret schnitzel med blommesalat
30 min.
Pitabrød med paneret flæsk
25 min.
Pankopaneret kammuslinger
30 min.
Polentapaneret torsk med pasta, kantareller og karl johan-mayo
15 min.
Salat med grillet æble og gedeostebrød
40 min.
Stegte fiskefileter med remoulade med fennikel
15 min.
Ostetallerken med valnødder og abrikoser i honning, appelsin og vanilje
30 min.
Karbonader med kartoffelmos, ærter og persille
30 min.
Fish’n’chips
1 t
Brie med tranebærcremeost og klementiner
15 min.
Fish-taco med grønt og lynsyltet rødløg
30 min.
Vegansk ”sheet pan shawarma” med grønt og Tæmpeh
40 min.
Pan bagnat, sydfransk picnicsandwich
20 min.
Nøddepaneret rødspætte med kartoffel og edamamesalat