Paneret brie peberfrugtsalsa opskrifter
Poke Bowl med Dansk Kalv wienerschnitzel
30 min.
Paneret torskerogn med dildmayo
One pan thai kokos laks i karry
30 min.
Ost & brød på en ny måde
Smørrebrød med paneret rødspættefilet med fjordrejer og stenbiderrogn
Sprøde fiskefileter med ristet bladgrønt og yoghurt
25 min.
Grønne krummer
Fish-taco med grønt og lynsyltet rødløg
30 min.
Vegansk ”sheet pan shawarma” med grønt og Tæmpeh
40 min.
Pan bagnat, sydfransk picnicsandwich
20 min.
Skinkeschnitzel med bacon og grøntsager i tomatsauce
30 min.
Fiskeburger med tatarsauce
Paneret rødspætter med cremede kartofler og råkost
45 min.
Paneret kylling med parmesan, citroncreme, spinat og pasta
30 min.
Paneret kalkun med stegt grønkål
25 min.
Paneret torsk med julesalat
20 min.
Schnitzler med stegte blomkål
30 min.
Rosenkål-nuggets med grønkåls-tzatziki og søde fritter
Den hemmelige sandwich af tebirkes
30 min.
Bagt croissant med brie og jordbær
20 min.
Ovnbagt skrubbe med mandler og sprøde grøntsager
35 min.
Panerede kyllingelår i tomat og smeltet ost
30 min.
Panerede svinekoteletter med peanuts og asiatisk sauce
30 min.
Bagt avocado med brieost