Panerede koteletter

Sennep er et krydderi, der fremhæver smagen i et væld af retter, fx saftige koteletter med ben.

Sådan gør du

  • 1 Skrub kartoflerne og kog dem møre.
  • 2 Drys koteletterne med salt og peber, og smør sennep på den ene side af koteletten.
  • 3 Vend senneppen ned i raspen, og smør den anden side med sennep.
  • 4 Vend koteletten.
  • 5 Steg koteletterne sprøde og gennemstegte i alt ca. 12 minutter.
  • 6 Tag op og kom 1 dl vand samt piskefløde på panden, og lad simre under omrøring i nogle minutter.
  • 7 Smag til med salt og peber, og farv saucen fin med kulør.
  • 8 Damp ærterne møre i 2 minutter.
  • 9 Afdryp,og server med koteletter, kartofler og sauce.
  • {{recipeDoneText}} Panerede koteletter

Opskriften er udviklet af