Ostetallerken med valnødder og abrikoser i honning, appelsin og vanilje

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 9 g.
  • Kulhydrater 24 g.
  • Fedt 15 g.
  • Energifor./ pers 540 kcal
  • Fedtenergi 50 %

Sådan gør du

  • 1 Skær julienner (dvs. lange tynde strimler – kan gøres med kartoffelskræller eller et julienne-jern) af appelsinskallen og pres saften fra.
  • 2 Skær vaniljestængerne på langs og del dem på midten. Skrab kornene ud.
  • 3 Rist valnødderne let på en tør slip-let pande med et nip salt.
  • 4 Kom honning, appelsinjulienne og vaniljekorn og stænger ved.
  • 5 Vend godt og kom appelsinsaften og abrikoserne ved og lad det simre og koge ind ved svag varme et par minutter. Lad det afkøle.
  • 6 Skær de 5 oste i 10 grams portioner og anret dem med valnødder og brød. Lad rækkefølgen af ostene starte med den mildeste, emmentaler og følge billedet til den blå ost. Servér med lunt brød.  
  • {{recipeDoneText}} Ostetallerken med valnødder og abrikoser i honning, appelsin og vanilje

Tip

Energiberegning, 1 skive grovbrød

Opskriften er udviklet af