Ostepanerede skinkeschnitzler med peberfrugtsauce

Sådan gør du

  • 1

    Sauce:

    Svits finthakkede løg i olie.
  • 2 Tilsæt ¾ af hver peberfrugt i store tern og lad dem svitse i 5-7 minutter, til de er helt bløde.
  • 3 Tilsæt finthakkede tomater, 2 stilke basilikum og 2 stilke persille og svits det i 2 minutter.
  • 4 Hæld vin og bouillon ved.
  • 5 Kog saucen ind under omrøring ved god varme, til der er 2/3 tilbage, tag stilkene op og blend det helt fint.
  • 6 Hæld saucen gennem en si, varm den atter op og hæld fløde i.
  • 7 Kog til saucen jævner let, smag til med lidt cayennepeber, salt og peber.
  • 8

    Ostepanerede skinkeschnitzler:

    Del skinkeschnitzlerne i 4-5 stykker.
  • 9 Drys med salt og peber.
  • 10 Panér stykkerne ved først at vende dem i blandingen af parmesanost og mel, derefter i sammenpisket æg tilsat 2 spsk vand og til sidst igen i parmesanost og mel.
  • 11 Varm olien på en pande ved god varme.
  • 12 Kom stykkerne på panden og brun dem ca. 1 minut på hver side.
  • 13 Skru ned til middel varme og steg stykkerne færdige, ca. 2 minutter på hver side, til kødet er netop gennemstegt.
  • 14

    Anretning:

    Pynt saucen med et drys persille og resten af peberfrugterne skåret i tern og evt. basilikum.
  • {{recipeDoneText}} Ostepanerede skinkeschnitzler med peberfrugtsauce

Opskriften er udviklet af