Panerede skinkeschnitzler på italiensk

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Kog kartoflerne hvis du ikke allerede har gjort det.
  • 2 Læg de soltørrede tomater i varmt vand i ca. 15 minutter.
  • 3 Skær de soltørrede tomater og rødløgene i tern og hak olivene groft.
  • 4 Lad olien blive varm på en pande ved god varme.
  • 5 Svits soltørrede tomater og løg.
  • 6 Tilsæt oliven og kapers. Smag til med salt og peber.
  • 7 Purløgscreme
  • 8 Rør friskost, grofthakkede pinjekerner og skåret purløg sammen og smag til med salt og peber.
  • 9 Skær skinkeschnitzlerne igennem på tværs, så der bliver otte stykker i alt.
  • 10 Slå ægget ud på en tallerken og pisk det sammen med en gaffel.
  • 11 På en anden tallerken blandes rasp med salt og peber.
  • 12 Vend skinkeschnitzlerne, først i ægget og dernæst i raspen.
  • 13 Lad smørret blive gyldent på en pande ved god varme.
  • 14 Kom schnitzlerne på panden og brun dem ca. 1 minut på hver side.
  • 15 Skru ned til middel varme og steg dem færdige, ca. 2 minutter på hver side.
  • 16 Halver kartoflerne og rist dem i olie på en pande ved god varme.
  • 17 Tilsæt timianblade og smag til med salt og peber.
  • Så er det spisetid! Panerede skinkeschnitzler på italiensk

Tip

I stedet for skinkeschnitzler kan bruges fadkoteletter, 1 cm tykke. Hvis kartoflerne ikke er kogte i forvejen, kan bruges små vaskede kartofler, som koges på ca. 20 minutter. Opskriften er udarbejdet af Dennis Rafn.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier