Nakkefilet på en bund af rødkål, æbler, svesker og abrikos opskrifter
Laks med spidskålssalat, perlespelt og pesto
35 min.
Mættende økologisk salat med æble, grillet kylling og ristede pinjekerner
20 min.
Kylling i karry og kokos
15 min.
Hasselnøddelagkage med svesker og chokolade
Kalvemørbrad med hasselnødder og æbler i flødesauce
Vaniljeis med mørk chokolade og letsaltet æblekaramelsauce
Franske makroner med valnødder og nougatcreme
Macarons med lakrids og hvid chokoladecreme
Æbleis med calvados og choko/nødde overtræk (4 små isbomber)
4 t
Marengsrulle med vanillecreme og abrikoser
45 min.
Gammeldags æblekage - klassisk opskrift
30 min.
Fyldte pærer på rugbrøds-chokoladekrymmel med råcreme
Filorulle med marcipan og æble
45 min.
Svensk sildesalat
20 min.
Næsten klassisk medisterpølse med trøfler, sønderjysk grønlangkål og sherryglaserede løg
7 t
Mørbradtårn med æbler og bacon og tomatkompot med persillefløde
1 t, 30 min.
Mørbrad fyldt med persille, flødesauce og mormor-salat
30 min.
Medaljoner på jordskokker, abrikoser og østershatte med mild sennepssauce
30 min.
Svensk juleskinke med rødkål og hallandsk langkål
3 t
Hindbæris med tørrede abrikoser og rosenvand
Hjortemedaljoner med enebær
Frugt med flødeskum og hasselnødder
Blomme semifreddo
Waldorfsalat med blåskimmelost