Frugt med flødeskum og hasselnødder

Frugt med flødeskum og hasselnødder

Pære, æble, banan og appelsin er klassikere i frugtsalaten. Denne opskrift er til 2 voksne og 2 børn.
Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Vask hænder
  • 2 Læg hasselnødderne på en tør stegepande
  • 3 Tænd for blusset og rist nødderne til de er gyldne
  • 4 Lad nødderne køle af
  • 5 Hak nødderne groft
  • 6 Skyl frugterne og skær dem i tern
  • 7 Pisk fløden til skum med en elpisker eller med et piskeris
  • 8

    Servering:

    Fordel frugterne i fire skåle. Læg en klat flødeskum på frugterne og drys med hakkede hasselnødder. Pynt eventuelt med lidt frisk mynte.
  • {{recipeDoneText}} Frugt med flødeskum og hasselnødder

Tip

Du kan bruge alle typer frugter til frugtsalat. Creme fraiche eller mascapone på toppen smager også godt.

Opskriften er udviklet af