Marengsrulle med vanillecreme og abrikoser

Sådan gør du

  • 1 Æggeblommer, mælk og majsstivelse piskes sammen i en gryde.
  • 2 Vanillestangen kommes i og gryden stilles på svag varme.
  • 3 Cremen røres indtil den bliver tyk hvorefter den tages fra varmen og hældes op i en skål.
  • 4 Et stykke film lægges direkte på for at undgå, at der dannes skind.
  • 5 Cremen afkøles helt og vanillestangen tages op.
  • 6 Fløden piskes til skum og blandes med den kolde creme.
  • 7 Æggehvider og sukker piskes sammen til en cremet marengsmasse.
  • 8 Nødderne vendes i og dejen fordeles på en bradepande med bagepapir.
  • 9 Bages midt i en 200 grader varm ovn i ca. 15 min. og køles af i 15 min.
  • 10 Bunden vendes ud på et nyt stykke bagepapir, og det andet papir trækkes forsigtigt af.
  • 11 Når bunden er helt kold fordeles vanillecremen.
  • 12

    Abrikoserne skæres i små tern, der drysses over cremen. Kagen rulles sammen fra den lange ende og opbevares i køleskabet, indtil den skal serveres.

  • {{recipeDoneText}} Marengsrulle med vanillecreme og abrikoser

Opskriften er udviklet af